10 tips naar je beste tekening!

Schrijf je gratis in en ontvang het ebook: "10 tips naar je beste tekening"

Ik ga mijn belangrijkste lessen, die ik in 12+  jaar tekenen als professioneel illustrator heb opgedaan, verzamelen en opschrijven voor jou. Ik weet zeker dat je daar veel aan zult hebben.

Bestel hem dus snel! 

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem zo snel mogelijk naartoe sturen?
Bestel gratis het ebook
binnenkort beschikbaar 10 tips naar je beste tekening
10 tips naar je beste tekening

10 TIPS NAAR JE BESTE TEKENING

(BINNENKORT BESCHIKBAAR)

Tekenen is leuk, maar soms..... 🤯

Tekenen is het leukste wat er is! Als het lukt tenminste. Want als het niet lukt, kan tekenen heel frustrerend zijn. Er kan een heleboel misgaan tijdens het tekenproces. Dit kan aan je voorbereiding liggen. Of doordat je tijdens het tekenen verkeerde keuzes maakt. Of wat dacht je van deze: Je wilt heel graag tekenen maar na een half uur naar een leeg velletje staren geef je het op!

leer tekenen met roy korpel

Herkenbaar?

Vast wel. Gelukkig is er een heleboel te leren. Ja, echt! Tekenen kun je leren. Iedereen die zegt dat dit niet zo is, moet je lekker laten kletsen. Hoe ga jij leren tekenen? Onder andere met mijn 10 tips naar je beste tekening! Ik ga alles verzamelen en opschrijven wat ik heb geleerd in al mijn jaren als professioneel illustrator, om te kunnen delen met jou!

tekenen en de regel van drie

Je beste tekening?

...die moet je nog maken! Dit is echt zo. Je beste tekening moet je nog maken. Ook ik! Want weet je, na iedere tekening heb je weer wat nieuws geleerd. Hoe goed of slecht je ook bent, iedere tekening heeft zijn eigen hobbels, heuvels of bergen om te overwinnen. Ik ga je daarbij helpen. Schrijf je in en ontvang "10 tips naar je beste tekening" zo snel mogelijk in je email! Helemaal gratis!

10 tips naar je beste tekening!

Schrijf je gratis in en ontvang het ebook: "10 tips naar je beste tekening"

Ik ga mijn belangrijkste lessen, die ik in 12+  jaar tekenen als professioneel illustrator heb opgedaan, verzamelen en opschrijven voor jou. Ik weet zeker dat je daar veel aan zult hebben.

Bestel hem dus snel! 

50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem zo snel mogelijk naartoe sturen?
Bestel gratis het ebook
Leer tekenen van een echte illustrator