Jan

De juiste behapbare stapjes

Als echte beginner in Photoshop kon ik bij Pixel Unie uitstekend terecht. Met de juiste behapbare stapjes komt het werken met Photoshop langzaam binnen bereik. Daarnaast geeft het forum ook weer de mogelijkheid om met specifieke vragen de meer ervaren gebruikers te raadplegen.
Jan
Vandaag gelijk begonnen met heel veel enthousiasme. Ik kan niet stoppen met kijken vindt het gewoon echt fantastisch en heel leuk het is nu al een verslaving. Dus ik denk dat ik binnenkort slaap te kort heb.
Conny
Conny
Dit is een prima cursus voor fotograven en beeldbewerkers. Met heel veel duidelijke video's waar dan ook weer veel voorbeelden te downloaden zijn waar je zelf direct mee aan de slag kunt. Korte lijntje met cursusleider zo dat je snel verder kunt bij vragen Kortom een aanrader voor beginner en gevorderde.
Jan
Jan
Leuke en gezellige video's en duidelijk uitgelegd. Ik ben een heleboel wijzer geworden. Bedankt Roy voor de leuke cursus! 
Yvonne
Yvonne
Wat een verfrissende manier van werken met Photoshop. Fijne stem om naar te luisteren. Ideaal dat je alles op je eigen tempo kan doorlopen en terug kijken. Aanrader!!!!
Photoshop cursus
Leon

Begrijpelijke taal en overzichtelijk

Twee dagen geleden heb ik mij aangemeld en inmiddels ben ik al heel enthousiast bezig met de modules. Deze zijn in begrijpelijke taal en heel overzichtelijk. Als afronding van de module is er een quiz om de geleerde kennis te testen. Bij vragen is de helpdesk goed bereikbaar en krijg je heel snel een reactie terug. Kortom ik ben heel tevreden en ben er van overtuigd dat ik Photoshop met veel plezier nu eindelijk onder de knie ga krijgen. Voor wie dit ook graag wil is deze online cursus echt een aanrader.

Jolanda

Remko over de Photoshop cursus

Veel geleerd in deze cursus!

Deze cursus is een aanrader voor fotografen, beeldbewerkers en iedereen geïnteresseerd in het effectief bewerken van afbeeldingen. Duidelijke instructies en met veel kunde en plezier, gebracht door een zeer creatieve instructeur, motiveren iedere les. Zelfs na jaren ervaring in het werken in Photoshop heb ik zo ontzettend veel geleerd in deze cursus!
Remco
kan niet wachten om meer uit m’n foto’s te halen. Word erg enthousiast van de filmpjes, begin nu te begrijpen waar alle opties en tools voor zijn. Heerlijke bezigheid!
Photoshop leren
Rebecca
Deze cursus heeft me enorm veel tijd bespaard. Roy is een uitstekende en sympathieke docent! Ik heb enorm zitten klooien met PS voordat ik deze cursus deed. Maar ineens werd het me duidelijk en kreeg ik inzicht in het programma. PS heeft enorm veel mogelijkheden maar het is niet bepaald een gebruiksvriendelijk programma. Je moet echt even bij de hand worden genomen.
Andrea
Andrea
Ik vind de cursus erg interessant en heb er al veel nieuwe dingen in geleerd wat ik niet wist
Gwyneth
Gwyneth
Ik had al veel tutorials gezien maar toch is het dan nog best lastig. Het werd tijd om het serieuzer aan te pakken. Roy legt het goed uit en begrijp ik steeds meer van de software.
Fotoshop training
Tara
Jolanda

Ik begin PS steeds meer te begrijpen

Ik begin PS steeds meer te begrijpen. Met name de verschillende lagen en de mogelijkheden hiervan, worden mij steeds duidelijker. Mede dankzij de goede uitleg in de filmpjes van Roy 👍

Jolanda

Photoshop cursus

Beter worden in foto-bewerken?

Heb jij ook moeite met verwijderen van ongewenste objecten? Raak je ook wel eens de weg kwijt in de vele opties, menu's, gereedschappen en vensters? Dan is deze Photoshop cursus op jouw lijf geschreven!
arrow_drop_up arrow_drop_down