Reacties van cursisten:

Behapbare stapjes
Als echte beginner in Photoshop kon ik bij Pixel Unie uitstekend terecht. Met de juiste behapbare stapjes komt het werken met Photoshop langzaam binnen bereik. Daarnaast geeft het forum ook weer de mogelijkheid om met specifieke vragen de meer ervaren gebruikers te raadplegen.
Jan
Jan - Cursist
Aanrader!
Deze cursus is een aanrader voor fotografen, beeldbewerkers en iedereen geïnteresseerd in het effectief bewerken van afbeeldingen. Duidelijke instructies en met veel kunde en plezier, gebracht door een zeer creatieve instructeur, motiveren iedere les. Zelfs na jaren ervaring in het werken in Photoshop heb ik zo ontzettend veel geleerd in deze cursus!
Remko
Remco - Cursist
Enorm veel tijd bespaard
Deze cursus heeft me enorm veel tijd bespaard. Roy is een uitstekende en sympathieke docent! Ik heb enorm zitten klooien met PS voordat ik deze cursus deed. Maar ineens werd het me duidelijk en kreeg ik inzicht in het programma. PS heeft enorm veel mogelijkheden maar het is niet bepaald een gebruiksvriendelijk programma. Je moet echt even bij de hand worden genomen.
Andrea - cursist
Aanrader voor beginner en gevorderde
Dit is een prima fotoshop cursus voor fotografen en beeldbewerkers. Met heel veel duidelijke video's waar dan ook weer veel voorbeelden te downloaden zijn waar je zelf direct mee aan de slag kunt. Korte lijntje met cursusleider zo dat je snel verder kunt bij vragen Kortom een aanrader voor beginner en gevorderde.
Jan
Jan - cursist
Best verslavend
Gelijk begonnen met heel veel enthousiasme. Ik kan niet stoppen met kijken vindt het gewoon echt fantastisch en heel leuk het is nu al een verslaving.
Connie - cursist

Fijne stem om naar te luisteren

Wat een verfrissende manier van werken met Photoshop. Fijne stem om naar te luisteren. Ideaal dat je alles op je eigen tempo kan doorlopen en terug kijken. Aanrader!!!!
Leon - cursist
Bedankt Roy!
Ik begin PS steeds meer te begrijpen. Met name de verschillende lagen en de mogelijkheden hiervan, worden mij steeds duidelijker. Mede dankzij de goede uitleg in de filmpjes van Roy ­čĹŹ
Jolanda
Jolanda - cursist

Veel nieuwe dingen geleerd

Ik vind de cursus erg interessant en heb er al veel nieuwe dingen in geleerd wat ik niet wist
Gwyneth
Gwyneth - cursist
Goede cursus!
Alles wordt duidelijk uitgelegd en door de handige filmpjes kan je zelf gemakkelijk meedoen. Handig voor nieuwe photoshoppers, maar ook een leerzame opfrisser voor ervaren photoshoppers!
Myrthe - cursist

Voortreffelijk

De Photoshop cursus is voortreffelijk ik zou hem iedereen aanraden. Als je er eenmaal mee begint kun je gewoon niet stoppen. Dus een top cursus en goede uitleg.
JD Sign productions - cursist
Photoshop cursus

Beter worden in foto-bewerken?

Heb jij ook moeite met verwijderen van ongewenste objecten? Raak je ook wel eens de weg kwijt in de vele opties, menu's, gereedschappen en vensters? Dan is deze Photoshop cursus op jouw lijf geschreven!