Gratis Webinar: Introductie in Photoshop
17 februari 2022 
3 min. leestijd

Gratis Webinar: Introductie in Photoshop

Op vrijdag 11 maart om 11.00 uur is het zover. Dan geef ik mijn allereerste webinar. Best spannend, maar ook ontzettend leuk. Ik ga je namelijk meenemen in mijn favoriete programma: Photoshop!

Dit uitgebreide programma heeft je zoveel te bieden, maar ik kan mij voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen.

Dus ben je een echte Photoshop beginner of een iets meer gevorderde Photoshopper die zich soms nog een beginner voelt in het woud van mogelijkheden? Meld je dan vooral aan, dan gaan we samen genieten van de wondere wereld van Photoshop.

>>Ja, ik wil mij aanmelden voor de webinar: Introductie in Photoshop!<<

Is deze webinar iets voor jou?

Deze webinar is ideaal voor de echte beginners. We gaan rustig het programma doorlopen en ik laat je de handigste tools zien. Kun je al goed met Photoshop overweg, dan weet je de meeste dingen die ik je ga laten zien waarschijnlijk al. Maar wie weet zitten er ook voor jou verrassingen bij.

Om je niet te overladen met informatie hou ik het vooral bij de basisbeginselen. Waar zitten de handigste tools en hoe zorg je ervoor dat je niet verdwaalt in het menu. Ik deel handige voorkennis met je, zodat je sneller en eenvoudiger in Photoshop kunt werken.

Waarom een webinar over Photoshop?

Photoshop is een professioneel fotobewerkingsprogramma, dat erg populair is onder de ervaren illustrators en designers. Dit komt vooral door de bijna eindeloze hoeveelheid mogelijkheden. Dat is leuk als je al jaren met dit programma werkt, maar begin je net, dan is het een steile leercurve.

Je kunt ontmoedigd raken door de eindeloze zoektochten door de menu’s. Ik voel bijna je frustratie als je erachter komt dat je jouw fotobewerking beter anders had kunnen aanpakken. Ik heb dit ook allemaal meegemaakt en wil jou dit graag besparen.

Daarom loop ik tijdens deze webinar samen met jou door het programma, zodat je meteen wegwijs wordt. Daarmee heb je een enorme voorsprong en kun je zelfverzekerd aan je fotobewerking project beginnen.


Wat ga je ontdekken in dit webinar?

Zoals ik al zei, ik ga je niet overladen met bergen informatie. De kans is groot dat je daardoor alleen maar meer gaat verdwalen. Dat zou zonde zijn, want dan ben ik mijn doel voorbij gestreefd. Ik wil je juist op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Photoshop en je laten zien dat het ook voor jou mogelijk is om binnen korte tijd de prachtigste creaties te maken.

Ik laat je tijdens de webinar zien hoe je jouw werkveld netjes en overzichtelijk houdt. Dat maakt het werken in Photoshop zoveel makkelijker. Het werken met lagen is een enorm handige tool, maar brengt ook veel vragen mee voor beginners. Hoe pak je het werken in lagen goed aan? Ook dat ga ik je laten zien.

Natuurlijk neem ik ook een van mijn favorieten mee: het werken met sneltoetsen. Dit scheelt je zoveel tijd en zoekwerk dat je veel sneller kunt werken. Snel resultaat zien van je inspanningen werkt extra motiverend, zeker als je met een van je eerste fotobewerkingen bezig bent. Dus die kennis geef ik je graag mee.

Profiteer van mijn professionele kennis

“Jij hebt makkelijk praten”, kun je denken. Ik werk inderdaad al jaren met Photoshop, maar dat betekent niet dat ik meteen op dit niveau begonnen ben. Ik heb ook de nodige fouten gemaakt door de tijd. Fouten die mij heel veel tijd en frustratie hebben gekost. Dit wil ik jou graag besparen. Daarom gaan we ook samen kijken naar wat mis kan gaan.

Door fouten te maken heb ik door de jaren heen de best werkende technieken geleerd en pas deze dagelijks toe als professioneel fotobewerker. Ik weet zeker dat als jij deze technieken toepast, je ook deze geweldige resultaten gaat behalen.

Kom je ook naar het webinar?

Ik ben enorm enthousiast over dit webinar en ik hoop jij ook. Voor de echte fanatiekelingen heb ik aan het einde van de webinar een mooie aanbieding. Ik ben bijna gek dat ik dit ga weggeven en ik vind het moeilijk om het hier niet alvast te verklappen. Maar ik houd mij in. :-)

Kom je ook naar het webinar op vrijdag 11 maart om 11.00 uur?

Ik kijk er naar uit om mijn passie met jou te delen.

 >>Ja, ik wil mij aanmelden voor de webinar: Introductie in Photoshop!<<


Over de schrijver
Ik ben Roy, bouwjaar 1979 en oprichter van de Pixel Unie. Ik ben gek op digitaal tekenen en foto's bewerken. Met de Pixel Unie ben ik op zoek naar de psychologie achter inspiratie en creativiteit. Een reis waarin ik je graag meenemen naar het ontdekken van creatief vermogen?
Reactie plaatsen

Heb je een vraag?

Wij ontvangen graag jouw vragen en/of suggesties.