arrow_drop_up arrow_drop_down

Klaar om te groeien? Start hier je PU lidmaatschap

Beste keuze

Per jaar

€144,-
€99,-
 • Photoshop cursus voor beginners
 • 15+ uur aan video's in HD kwaliteit
 • Makkelijk te volgen in eigen tempo
 • Extra Photoshop video's om je te inspireren
 • 24/7 toegang tot de alle video's
 • Toegang tot de NL Photoshop community 
 • Maandelijkse Photoshop wedstrijd

Gratis lidmaatschap

€144,-
€0,-
  • Toegang tot de NL Photoshop community 
  • Maandelijkse Photoshop wedstrijd

Photoshop cursus voor beginners

In onze Photoshop cursus voor beginners nemen we je mee in de wondere wereld van Photoshop. In een vlot tempo en makkelijk te volgen video lessen met als einddoel Photoshoppen als een baas!!

Niet goed = geld terug = nul risico!

Ik sta 100% garant voor deze Photoshop cursus. De cursus bevat mijn allerbeste technieken die ik al jaren lang dagelijks toepas als professioneel foto bewerker. Ik weet zeker dat wanneer jij ze toepast, jij dit resultaat ook behaalt. Is de cursus niet wat je ervan had verwacht? Dan krijg je van mij binnen 14 dagen na de aankoop en schriftelijke opzegging, 100% van je investering retour, zonder opgaaf van reden. Je hoeft alleen maar even te mailen.

Probeer de eerste 7 video's gratis

Wil je even proeven van de Photoshop cursus  en meekijken in de Photoshop community? Met een gratis proef account ontvang je direct toegang tot de eerste zeven video lessen en de Photoshop community. 
de tofste Photoshop community van NL

Photoshop Community

Met onze Photoshop community bouwen we aan een creatief verbond. Een groep creatievelingen die dezelfde passie delen.


In de community kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van ons en andere leden die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent.
                                       

Veel gestelde vragen

IS ER EEN NIET GOED, GELD TERUG GARANTIE?

Ja, je hebt de eerste 14 dagen een niet goed, geld terug dagen garantie op je aankoop. Je kunt het dus zonder risico uitproberen om te zien of de Pixel Unie bij je past.

WAT IS DE DUUR VAN DE OVEREENKOMST?

Zolang als het abonnement wat je kiest. Een maandabonnement is bijvoorbeeld per maand opzegbaar, een jaarabonnement per jaar. Abonnementen worden zonder opzegging automatisch verlengd en zijn prijsvast (geen verhogingen dus).

KAN IK MIJN ABONNEMENT LATER WIJZIGEN?

Ja, wanneer je bijvoorbeeld start met een maandabonnement dan kun je dit wanneer je wilt omzetten naar een jaarabonnement om alsnog van een korting te profiteren.