Onze missie en visie

Missie en visie

"Ontdek je creatieve vermogen"

pixelunie

Pixel

Een pixel is een digitaal vierkant blokje en laat slechts één kleur zien. Dit is alles wat een enkele pixel doet. Het stelt op zichzelf dus niets voor. Maar samen in een grote groep creëert het de mooiste afbeeldingen.

Unie

De letterlijke vertaling van unie is vereniging of verbond. En dat is wat we doen binnen de Pixel Unie: we verenigen onszelf. We sluiten een verbond waarin we jou digitaal verder helpen zoeken naar jouw creativiteit.

onze missie

Onze missie

De Pixel Unie is een digitaal creatief verbond en wij zijn er om jouw creativiteit als beginner, professional of hobbyist te helpen groeien via het internet. Dit doen we door onze kennis en ervaring met jou te delen in de beste tips, nieuwste trends, inzichten en updates. In e-books, blogs, video's en online cursussen. Het is onze missie om online creatievelingen te verbinden binnen onze Pixel Unie Community.
onze visie

Onze visie

De Pixel Unie wil mensen inspireren op zoek te gaan naar hun creatieve vermogen. Ons doel is om in 2025 de creativiteit in hobby en werk van duizenden mensen te hebben verbeterd met betaalbare cursussen, gratis content en onze Pixel Unie community.
ben jij photoshop de baas?

Partner worden?

We kunnen niet groeien zonder samenwerken met anderen. Samen is altijd sterker dan alleen. We zijn altijd geïnteresseerd en zoekende naar partners om elkaar te versterken. Heb je interesse en wil je graag sparren wat we voor elkaar kunnen betekenen? We horen je graag!