arrow_drop_up arrow_drop_down

Over de Pixel Unie

Pixel

Een pixel is een digitaal vierkant blokje en laat slechts één kleur zien. Dit is alles wat een enkele pixel doet. Het stelt op zichzelf dus niets voor. Maar samen in een grote groep creëert het de mooiste afbeeldingen.

Unie

De letterlijke vertaling van unie is vereniging of verbond. En dat is wat we doen binnen de Pixel Unie: we verenigen onszelf. We sluiten een verbond waarin we jou digitaal verder helpen zoeken naar jouw creativiteit.

missie pixel unie

Onze missie

De Pixel Unie is een digitaal creatief verbond en wij zijn er om jouw creativiteit als beginner of hobbyist te helpen groeien via het internet. Dit doen we door onze kennis en ervaring met jou te delen in de beste tips, nieuwste trends, inzichten en updates. In e-books, blogs, video's en online cursussen. Het is onze missie om online creatievelingen te verbinden binnen onze Pixel Unie Community.

visie pixel unie

Onze visie

De Pixel Unie wil mensen inspireren op zoek te gaan naar hun creatieve vermogen. Ons doel is om in 2025 de creativiteit in hobby en werk van duizenden mensen te hebben verbeterd met betaalbare cursussen, gratis content en onze Pixel Unie community.

onze leer tekenen en photoshop instagram

Instagram

We delen korte video's en een blik achter de schermen via instagram

Onze Pixel Unie Facebook pagina

Facebook

Volg ons op Facebook en praat mee over creatieve onderwerpen!
Leer tekenen en fotobewerken met onze gratis tutorials

Youtube

Gratis leuke en vlotte tutorials, inspiratie en motivatie video's

Partner worden?

We kunnen niet groeien zonder samenwerken met anderen. Samen is altijd sterker dan alleen. We zijn altijd geïnteresseerd en zoekende naar partners om elkaar te versterken. Heb je interesse en wil je graag sparren wat we voor elkaar kunnen betekenen? We horen je graag!
photoshop coach roy korpel

Coach Roy Korpel

Tekenen loopt als een rode draad door mijn leven. Toen ik zes jaar was, tekende ik al iedere week de nieuwe Donald Duck na. Het werd een ware obsessie en al snel kwam er niets anders uit mijn pen dan deze beroemde stripfiguur. In mijn rapporten van groep 5 en 6 schreef de juf zelfs dat ze het leuk zou vinden als ik eens wat anders zou willen tekenen dan Donald Duck.


Inmiddels mag ik al meer dan 12 jaar als professioneel digitaal artiest voor bedrijven en particulieren illustraties en foto bewerkingen op maat verzorgen. Dit doe ik met Adobe Photoshop, Illustrator en Procreate.


Naast het tekenen voor klanten run ik samen met mijn vrouw een kleine webwinkel met leuke exclusieve posters voor kinderkamers. 

12+ jaar
Ervaring in Adobe Photoshop
9+ jaar
Ervaring in Adobe illustrator
1,2 miljoen
Views op Youtube