Photoshop beginners PDF

Ben jij net met Photoshop gestart of misschien al jaren aan het ploeteren? Met deze 7 tips voor beginners wil ik je een duw in de goede richting geven! Deze tips deel ik met je in de PDF:


  • #1 De kracht van layers
  • #2 niet-destructieve Photoshops
  • #3 Gebruik smart-objects
  • #4 Werk met maskers
  • #5 Twee populaire filters
  • #6 Meest gebruikte “layer styles”
  • #7 Top tien shortcuts
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Download now
photoshop tips ebook

Een greep uit de onderwerpen

download het ebook fotoshop beginners

Leer hoe layers werken

Het is belangrijk om te begrijpen dat Layers (lagen) de basis vormt in Photoshop. Alles wat je doet, gebeurt op een layer. Dit brengt ons meteen bij het volgende punt: ga zo slim mogelijk om met je layers. Werk zo ‘niet-destructief’ mogelijk.


Gratis ebook voor photoshop beginners

Werk niet-destructief

Werk zo slim mogelijk in Photoshop door iedere pixel te bewaren zoals hij is. Voorkom dat je alles opnieuw moet doen omdat je te vaak een pixel hebt aangepast. Werk dus met smart-objects en maskers!maak fotos spannender met blending modi's

Populaire blending modi's

Verander je foto's in professioneel uitziende plaatjes via verschillende blending modi's. Met deze gereedschappen kunnen we een laag laten reageren op de laag eronder. Er zijn drie layer blending manieren die veel worden gebruikt: multiply, overlay en linear dodge (add).


Wat anderen zeggen:

Ik ben gelijk enthousiast om m’n wintersport foto’s te bewerken. Vind het heel duidelijk omschreven en herken de photoshop tips en trucjes die je omschrijft.
photoshop voor beginners ebook
Rebecca
Handig boekje en leuk om door te lezen. Ik heb meteen een aantal tips toe kunnen passen. 
Yvonne
Yvonne
Ik heb het gelijk gelezen en zeer enthousiast geworden. Het is duidelijk en makkelijk geschreven. Hele mooie pdf vrolijk en enthousiast word je hiervan. Voor een beginner heel makkelijk in Jip en Janneke taal.
Conny
Conny
Ziet er mooi en strak uit, en leuk geschreven, fijne tips! En fijn van die sneltoetsen op 't laatst die je vaak gebruikt, als je 't mij vraagt, hoe meer, hoe beter!
photoshop voor beginners ebook
Bregje

Gratis PDF met 7 beginners tips

Als je net bent begonnen in Photoshop zal je gemerkt hebben dat er veel mogelijk is. Het is een zeer uitgebreid programma. Ook gebruikers die al jaren met Photoshop werken kunnen vastgelopen zijn in oude gewoontes en een slechte werkhouding. Beginners of gevorderd, met deze PDF wil ik je een duw in de goede richting geven. Download de PDF om hem te kunnen downloaden!

Naar de Download
arrow_drop_up arrow_drop_down