arrow_drop_up arrow_drop_down

Een goed begin is het halve werk!

Ik heb het Photoshoppen via de moeilijke weg geleerd. Of 'moeten leren' is misschien een beter antwoord. Want in de tijd dat ik leerde foto bewerken waren er geen Pixel Unie websites. Deze beginners gids heb ik geschreven om iedere beginner in Photoshop een goed startpunt te geven. De rode lijn in deze starters gids en ook in de Photoshop cursus: werk slim en behoud iedere pixel. Oftewel werk  non-destructief!

7 tips om meteen goed te starten in Photoshop!

  • #1 De kracht van layers
  • #2 niet-destructieve Photoshops
  • #3 Gebruik smart-objects
  • #4 Werk met maskers
  • #5 Twee populaire filters
  • #6 Meest gebruikte “layer styles”
  • #7 Top tien shortcuts
50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis download
ebook photoshop beginners tips
gratis photoshop training voor beginners

Nieuw! Gratis minicursus

Wil je een stapje verder gaan dan het e-book? Dat kan nu ook met mijn vijfdaagse minicursus. Een leuke aanvulling op het e-book, en meer! Schrijf je gratis in!

Conny

In Jip en Janneke taal

Ik heb het gelijk gelezen en zeer enthousiast geworden. Het is duidelijk en makkelijk geschreven. Hele mooie pdf vrolijk en enthousiast wordt je hiervan. Voor een beginner heel makkelijk in Jip en Janneke taal.

Conny

Ik ben gelijk enthousiast om m’n wintersport foto’s te bewerken. Vind het heel duidelijk omschreven en herken de photoshop tips en trucjes die je omschrijft.
photoshop voor beginners ebook
Rebecca
Handig boekje en leuk om door te lezen. Ik heb meteen een aantal tips toe kunnen passen. 
Yvonne
Yvonne
Ziet er mooi en strak uit, en leuk geschreven, fijne tips! En fijn van die sneltoetsen op 't laatst die je vaak gebruikt, als je 't mij vraagt, hoe meer, hoe beter!
photoshop voor beginners ebook
Bregje
download het ebook fotoshop beginners

Leer hoe layers werken

Het is belangrijk om te begrijpen dat Layers (lagen) de basis vormt in Photoshop. Alles wat je doet, gebeurt op een layer. Dit brengt ons meteen bij het volgende punt: ga zo slim mogelijk om met je layers. Werk zo ‘niet-destructief’ mogelijk.


Gratis ebook voor photoshop beginners

Werk niet-destructief

Werk zo slim mogelijk in Photoshop door iedere pixel te bewaren zoals hij is. Voorkom dat je alles opnieuw moet doen omdat je te vaak een pixel hebt aangepast. Werk dus met smart-objects en maskers!maak fotos spannender met blending modi's

Populaire blending modi's

Verander je foto's in professioneel uitziende plaatjes via verschillende blending modi's. Met deze gereedschappen kunnen we een laag laten reageren op de laag eronder. Er zijn drie layer blending manieren die veel worden gebruikt: multiply, overlay en linear dodge (add).


Klaar om te starten in Photoshop?

Klaar om aan de slag te gaan met de meest effectieve manier van fotobewerken Download dan nu gratis ons e-book, ontvang de beste tips om te beginnen in Photoshop en ontdek stap voor stap de geheimen achter fotobewerken.


50%
Je bent er bijna!
Waar mogen we hem naartoe sturen?
Gratis download
ebook photoshop beginners tips