arrow_drop_up arrow_drop_down
Wordt lid van de Pixel Unie Photoshop community!
27 mei 2020 

Wordt lid van de Pixel Unie Photoshop community!

Photoshop community!

Op 1 mei 2020 zag de Photoshop cursus van de Pixel Unie het levenslicht. Het was ook meteen het startsignaal van ons Nederlandstalige Photoshop community. Naast een online Photoshop cursus speciaal voor beginners, bouwt Pixel Unie ook aan een community middels een forum. Een forum waar leden al hun Photoshop vragen kunnen stellen, pronken met eigen fotobewerkingen, anderen op weg helpen met een Photoshop vraag en meedoen met de maandelijkse Photoshop challenges!

Pixel Unie introduceert gratis lidmaatschap

Omdat we vinden dat iedereen zijn creatieve vermogen moet kunnen ontdekken kan je bij Pixel Unie ook een gratis lidmaatschap afnemen. Met een gratis lidmaatschap krijg je toegang tot de Photoshop community en als je verder wil groeien in Photoshop, staat er voor een paar euro per maand een complete Photoshop cursus tot je beschikking!

Photoshop forum - Pixelunie.nl

Photoshop forum – Pixelunie.nl

Iedere maand een Photoshop challenge!

Om je scherp te houden in Photoshop dagen we je iedere maand uit om mee te doen met onze Photoshop challenge. Iedereen kan meedoen aan de Photoshop challenge en we proberen er elke maand een leuke prijs aan te hangen.

Meedoen met de Photoshop challenge gaat niet alleen om het winnen. Het zorgt er ook voor dat je met een leuk doel Photoshop in wandelt en dat je (hoop ik) veel leerzame fouten maakt zodat je volgende fotobewerking weer een stap beter is dan je vorige. Bovendien is het ook leuk, inspirerend en leerzaam om te zien hoe anderen een onderwerp aanvliegen!

Photoshop community - Pixelunie.nl

Photoshop community – Pixelunie.nl

Hoe maak je een gratis lidmaatschap aan?

Het is ontzettend simpel. Het enige wat we van je vragen is je naam en e-mailadres. Je ontvangt per e-mail instructies en een link naar de community. Vanaf daar kan je alles zelf regelen en invullen! Appeltje eitje!

Als je later alsnog beslist om een Photoshop cursus te gaan volgen wordt je lidmaatschap automatisch geüpdatet!

Klik hier om een lidmaatschap aan te maken!

Tot straks in de Photoshop community 😉

Over de schrijver
Ik ben gek op digitaal tekenen en foto bewerken en doe dit al meer dan 10 jaar met Adobe Illustrator & Photoshop. Daarnaast vind ik het gebruik van psychologie achter een goed beeld super interessant. Alles wat ik in de afgelopen jaren al te weten ben gekomen en nog steeds bijleer, deel ik graag met jou. En dat is precies wat ik wil bereiken met Pixel Unie. Doe mee en ontdek ook jouw creatieve vermogen!
Reactie plaatsen