De beste Photoshop cursus

HAAL JIJ ALLES UIT JE FOTO'S?

Met deze ultieme Photoshop cursus ga jij

direct foto's bewerken als een BAAS!

Ja, ik wil alles uit mijn foto's halen! ๐Ÿš€


Basis cursus Photoshop Nederlands

Betover je foto's

Met jouw nabewerking skills!

Meteen resultaat!

Alles staat direct voor je klaar!

Altijd support!

Snel antwoord op al je vragen!

Hey beelden maker,

Ik weet dat je foto's wilt bewerken.


Een oneffenheid eruit halen. Iemand op de achtergrond wegshoppen. Een achtergrond verwijderen of de kleuren een beetje aanstippen. Niet teveel, gewoon even de final touch. Of juist wel veel, zodat de afbeelding perfect past in je webshop! 


Hoe zit dit dan met jou, en Photoshop? Heb jij ook weleens het gevoel dat je eigenlijk geen idee hebt wat je aan het doen bent? Dat de mogelijkheden je laten duizelen, de vaktermen je om de oren vliegen en dat je regelmatig verdwaald in menu's of opties?


Blader je wel ook wel eens tussen de honderden duizenden tutorials?  En steek je daar dan stiekem best veel tijd in? En bij welke video start je dan, en waarom?


Of ben jij nog nieuw met foto's bewerken en wil je met de allerbeste software werken dat er op foto-bewerking beschikbaar is. Namelijk Adobe Photoshop. De nummer #1 industriestandaard, wereldwijd! ๐Ÿ’ช

Je snapt Photoshop niet.

Photoshop is een complex programma. Zeker als je zonder plan van aanpak het programma bent ingedoken. Ik heb aan 600+ mensen gevraagd wat ze moeilijk vinden aan of in Photoshop. Dit waren hun reacties, kort samengevat in een overzicht:


 1. Ik weet niet waar en hoe ik moet beginnen.
 2. Ik vind het programma complex en intimiderend overkomen.
 3. Ik verdwaal makkelijk in menu's. Het voelt onduidelijk!
 4. Ik snap niets van alle opties als ik een tool gebruik.
 5. Hoe moet ik mensen of objecten op de juiste manier selecteren?
 6. Ik heb al veel tutorials gezien. Maar het wil nog niet lukken.
 7. Hoe kan ik het beste een laag gebruiken?
 8. Doe ik het wel goed? Is dit de juiste route naar een bewerking?
 9. Ik ben lang bezig met een foto-bewerking of aanpassing.
 10. Ik ben vaak niet tevreden over het eindresultaat.
 11. Gratis leren via YouTube heeft me nog weinig gebracht.
 12. Ik mis iemand waar ik vragen aan kan stellen.

Herkenbare punten?

Als één (of meer) van deze reacties ook bij jou passen, of je bent pas met Photoshop gestart, dan ben je op de juiste plaats aangekomen. 


En laten we eerlijk zijn. Het zou toch zonde zijn als de wereld nóg langer moet wachten op jouw creatieve vermogen! Geen tijd meer verspillen en het direct goed doen! Het universum heeft je niet voor niets hier naartoe gestuurd! Dus lees snel verder! ๐Ÿ‘‡

JA!! Ik wil foto's bewerken als een BAAS!


fotobewerken voor beginners

Geef je foto's net dat beetje extra!

Maak je foto's nog toffer, mooier, kleurrijker!

leer photoshop met roy korpel

Hoi! Ik ben Roy๐Ÿ˜‰

Mijn naam is Roy Korpel en sinds 2005 volkomen verslaafd aan Adobe Photoshop.


In 2012 ben ik voor mezelf begonnen als  professioneel (digitaal) tekenaar en fotobewerker. Ik werk voor bedrijven en particulieren. 


Heel misschien heb je mijn tekeningen jaren voorbij zien komen, in het Tv-programma Eigen Huis en Tuin! 

 
Ik heb in deze jaren veel geleerd over Photoshop. Werken onder tijddruk en het maken van een miljoen fouten heeft me een hoop wijsheid gegeven.


Ik krijg veel Photoshop vragen van fotografen en hobbyisten. Er viel mij een patroon op dat veel gebruikers verkeerd werken in het programma.


Praten over mijn werk en praten over Photoshop, vind ik misschien stiekem nog leuker dan de uitvoering. Dit motiveerde mij om de "Pixel Unie" te starten. 


In mei 2020 zag mijn Photoshop cursus het daglicht. Een cursus waar ik mijn passie, kennis en ervaring eindelijk kan deel met jou! 


Slimmer, sneller en effectief foto-bewerken is het doel. 

Ik noem deze  cursus dan ook "Photoshoppen als een baas!" 

Zo gaan we Photoshop meester worden ๐Ÿ‘‡

Na mijn Photoshop cursus verdwaal je nooit meer in Photoshop

Je weet wat je doet

Je bezit alle kennis om snel naar de juiste locaties te kunnen navigeren. Je weet precies waarvoor het bedoeld is en waarom je daar bent. Jij hebt de volledige controle over elke fotobewerking.


Selecteren van lastige objecten is voor jou geen uitdaging meer. Jouw foto’s worden adembenemende blikvangers. Een schitterende collage maak jij in een handomdraai. Jij kent alle geheimen van maskers, filters en andere effecten.

leer slim photoshoppen en bespaar tijd

Snel en slimmer foto's bewerken

In Photoshop laat jij je creativiteit de vrije loop. Maar hoe doe je dat nu op een slimme manier. Wil jij de volledige controle over elke fotobewerking? Dat leer je in mijn online Photoshop cursus. Slim werken, zodat je altijd aanpassingen kunt doen zonder opnieuw te beginnen. Schep orde in de chaos van lagen, werk efficiënt en non-destructief.


Dat scheelt je uren tijd!

Ontdek hoe filters en effecten werken

Geen geheimen meer voor jou!

De mogelijkheden met filters en effecten zijn eindeloos en maken je foto zoveel interessanter. We besteden hier ook best veel tijd aan. En omdat je slim  foto's bewerkt kan je achteraf altijd weer een aanpassing maken. Met een paar muisklikken kun je de sfeer van je foto compleet veranderen. En jij weet precies hoe!

leer selecteren in mijn photoshop cursus

Een baas in selecteren

Er zijn in Photoshop verschillende gereedschappen beschikbaar om iets te kunnen selecteren. Deze gereedschappen hebben ieder zo hun eigen unieke manier van werken. We gaat uitgebreid onderzoeken hoe de selectie gereedschappen in te zetten zijn. Zo ben je goed voorbereid op iedere uitknip uitdaging!
Ik leer je hoe fotos van het scherm knallen

Je foto's knallen van het scherm

Jouw foto's gaan van het scherm spatten! Dit komt omdat je precies weet hoe je verschillende technieken op je lagen kunt manipuleren. Speel met zwart wit, felle kleuren of misschien juist alles wat matter. Ben je achteraf toch niet tevreden? Door jouw slimme werkwijzen is het zo aangepast! 
maak prachtige collages in photoshop

Maak prachtige foto collages

Ontdek verschillende slimme manieren om een fotocollage te maken. We lopen door 3 methodes heen die van elkaar verschillen maar hetzelfde resultaat behalen. Door collages te maken leer je hoe je afbeeldingen kunt koppelen aan vormen en hoe je pixels kunt verstoppen die je niet wilt zien.
de beste Photoshop cursus voor beginners

Ga je voor gratis? Of ga je voor GOED?

Gratis is een slechte motivator

Okay Roy,  ik doe mee!! 

Voor wie is mijn Photoshop cursus bedoeld?

Deze training is NIET voor iedereen. Ik raad je aan om je alléén aan te melden als de meeste van deze punten op jou van toepassing zijn:

 • Je mooie beelden wilt maken die jouw hobby of business voorruit gaan helpen.
 • Je beelden wilt verbeteren, repareren, veranderen of manipuleren.
 • Je sneller, beter en slimmer wilt werken met Photoshop.
 • Je werkt met Photoshop CC. (versie doet er niet zo toe).
 • Je klaar bent met YouTube afstruinen naar die ene juiste tutorial, die net dat ene uitlegt, wat jij wilde weten.
 • Je overtuigt bent dat je met een goede training veel tijd en energie gaat besparen.
 • Je wilt leren van mijn fouten, zodat jij ze niet meer hoeft te maken. Ik deel graag praktijk ervaring tijdens de video’s.
 • Je het fijn vindt dat je alles kunt verstaan omdat ik Nederlands tegen je praat.
 • Je wilt op eigen tijden de training volgen, zodat je kunt werken aan je Photoshop skills.
 • Je wilt kunnen rekenen op persoonlijke support voor al je vragen.


Het maakt niet uit of je geen fotograaf bent. je voor het eerst in Photoshop stapt, of dat je al jaren met het programma werkt. Het is ook niet belangrijk met welke Photoshop versie je werkt.

Deze training is NIET bedoeld voor: 

 1. Mensen die slecht luisteren.
 2. Mensen die niet bereid zijn om verkeerde gewoontes af te leren.
 3. Mensen die het wiel liever opnieuw uitvinden.

  Dit krijg je als je meedoet ๐Ÿ’ช

  Na je aanmelding krijg je mijn complete training Photoshoppen als een BAAS! 


  1. Handige kennis vooraf
  Voordat we Photoshop instappen gaan we samen een aantal grafische termen doorlopen. Dit helpt enorm met het begrijpen van keuzes die je later in Photoshop moet maken, of tegen kan komen.

  2. Hoe je supersnel navigeert binnen Photoshop
  Ontdek hoe de workspace (werkgebied) van Photoshop eruitziet en hoe je hier supersnel doorheen kunt navigeren. Waar zitten de tools, wat is een toolbar en hoe werken panelen. Ik ga je laten zien hoe je dit naar eigen hand kunt zetten. Verdwalen in Photoshop verleden tijd. 


  3. Werk slimmer, sneller en effectiever
  Slim foto-bewerken is de rode lijn in mijn cursus. Ik ga je laten zien hoe jij de baas gaat zijn over iedere pixel op het beeldscherm. Door slim te werken met lagen zijn je Photoshop documenten kleiner, en makkelijker handelbaar. Bovendien zijn ze ook met met een paar muisklikken aan te passen. Daarom heef de cursus “Photoshoppen als een BAAS”. Jij bent in control!

  4. Doordachte route en plan van aanpak
  We gaan stap voor stap Photoshop als een puzzel in elkaar zetten. Met een goed doordacht plan gaan we van A naar B, zodat je straks precies weet hoe Photoshop werkt. Als je alles op je gemak in de juiste volgorde bekijkt heeft Photoshop voor jou geen enkel geheim meer.

  5. Altijd toegang tot de online training + community
  Je hebt 24/7 toegang tot jouw eigen trainingsomgeving. Hierdoor kan je werken aan je skills waanneer het jou uitkomt. Via de online community kom je in contact met gelijkgestemden, die net als jij meer uit Photoshop willen halen. Daar kan je vragen stellen, met je werk pronken of om feedback vragen. De online community is een besloten omgeving en alleen toegankelijk voor members. 

   
  6. Stel vragen en ik help je persoonlijk verder
  Met mijn online Photoshop cursus krijg je direct toegang tot persoonlijke support. Als je vragen hebt over Photoshop, help ik je hoogst persoonlijk verder.

  7. Niet goed = geld terug
  Ik sta 100% garant voor mijn Photoshop cursus. De cursus bevat mijn allerbeste technieken die ik al jaren lang dagelijks toepast. Ik weet zeker dat wanneer jij ze toepast, jij dit resultaat ook behaalt. Is de cursus niet wat je ervan had verwacht? Dan krijg je van mij binnen 14 dagen na schriftelijke opzegging 100% van je investering retour. Je hoeft alleen maar even te mailen. 

Ik ben trots op de cursus. Dit vinden anderen ervan:

Als echte beginner in Photoshop kon ik bij Pixel Unie uitstekend terecht. Met de juiste behapbare stapjes komt het werken met Photoshop langzaam binnen bereik. Daarnaast geeft het forum ook weer de mogelijkheid om met specifieke vragen de meer ervaren gebruikers te raadplegen.


Jan
Jan - Cursist
Deze cursus is een aanrader voor fotografen, beeldbewerkers en iedereen geïnteresseerd in het effectief bewerken van afbeeldingen. Duidelijke instructies en met veel kunde en plezier, gebracht door een zeer creatieve instructeur, motiveren iedere les. Zelfs na jaren ervaring in het werken in Photoshop heb ik zo ontzettend veel geleerd in deze cursus!
Remko
Remco - Cursist
Deze cursus heeft me enorm veel tijd bespaard. Roy is een uitstekende en sympathieke docent! Ik heb enorm zitten klooien met PS voordat ik deze cursus deed. Maar ineens werd het me duidelijk en kreeg ik inzicht in het programma. PS heeft enorm veel mogelijkheden maar het is niet bepaald een gebruiksvriendelijk programma. Je moet echt even bij de hand worden genomen.
Andrea
Andrea - cursist
Ik begin PS steeds meer te begrijpen. Met name de verschillende lagen en de mogelijkheden hiervan, worden mij steeds duidelijker. Mede dankzij de goede uitleg in de filmpjes van Roy ๐Ÿ‘


Jolanda
Jolanda - cursist
Dit is een prima fotoshop cursus voor fotografen en beeldbewerkers. Met heel veel duidelijke video's waar dan ook weer veel voorbeelden te downloaden zijn waar je zelf direct mee aan de slag kunt. Korte lijntje met cursusleider zo dat je snel verder kunt bij vragen Kortom een aanrader voor beginner en gevorderde.
Jan
Jan - cursist
Ik begin PS steeds meer te begrijpen. Met name de verschillende lagen en de mogelijkheden hiervan, worden mij steeds duidelijker. Mede dankzij de goede uitleg in de filmpjes van Roy ๐Ÿ‘


Jolanda
Jolanda - cursist
Kom in contact met mede cursisten en fotobewerkers op het photoshop forum

+ Pixelunie.nl Community!

Met de Pixel Unie community bouwen we aan een creatief verbond. Een groep creatieve geesten die dezelfde hobby's delen. In onze community kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van ons en andere leden die je precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent.
JA! Ik ga nu meteen starten!

Direct online

Kant-en-klaar, direct starten met de Photoshop cursus

60+ HD video's

Meer dan 60 video's die je stap voor stap meenemen in Photoshop

Quizzen

Test je kennis met quizzen die je vindt in de hoofdstukken
leer alles over selecteren en maskers in Photoshop

Selecteren & maskers

Geen selecteerklus is na dit hoofdstuk meer te moeilijk

leer in de photoshop cursus hoe je met effecten je foto's nog mooier maakt

Filters & effecten

Met filters en effecten breng je magie in een foto

zorg voor orde in chaos in Photoshop via een goed lagen structuur

Alles over layers

Schep orde in de chaos met een slimme workflow in je layers
wie slim in Photoshop werkt bespaard kostbare tijd

Slim werken

Non-destructief leren werken maakt hét verschil in Photoshop

Stel gerust vragen als je vast loopt. Daar ben ik voor!

Stel vragen

Mijn kennis staat voor je klaar als je vastloopt of vragen hebt! 
leer van elkaar in de Photoshop community

PS Community

Deel je werk, krijg inspiratie of help een ander verder in Photoshop!

Photoshop cursus
€ 197,-

Photoshop als een BAAS ๐Ÿ’ช

 • Online Photoshop cursus "Photoshop als een BAAS"!
 • Je ontdekt en begrijpt hoe Photoshop werkt.
 • Hoe leert hoe je slimmer, sneller en efficiënt foto's bewerkt.
 • Hoe je altijd de controle behoud over iedere pixel.
 • Hoe je foto's van het scherm kan laten spatten.
 • Welke valkuilen er bestaan en hoe je ze het beste vermijdt.
 • Meer dan 60 cursus video's in HD-kwaliteit.
 • Test je kennis met quizzen in ieder hoofdstuk.
 • Alle video's voorzien van effecten voor extra focus.
 • Leer Photoshop in je eigen tempo en wanneer jij wilt.
 • Inclusief een handige app voor je tablet en telefoon.
 • Haal inspiratie uit meer dan 50+ extra Photoshop video's.
 • Ik geloof 100% in mijn cursus. Niet goed? = Geld terug!
 • Groeiend aanbod aan extra inspiratie video's.
 • Je houdt altijd toegang
 • Je hoeft niet te reizen.
 • Je doet mee op het moment dat het jou uitkomt. 24/7.
 • Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een laptop of computer.
 • Je kunt de training ook volgen via een tablet of telefoon via de Huddle App.
 • Je krijgt toegang tot een besloten online leden omgeving.
 • Je krijgt toegang tot extra video’s, tips, wedstrijden en oefenbestanden.
 • Je kunt mij vragen stellen over Photoshop en ik geef je persoonlijk advies (support).

Veel gestelde vragen

Waarom zou ik voor Photoshop kiezen?

Photoshop heeft veel voordelen:

- Veelzijdig en compleet programma.
- Goed te combineren met Lightroom.
- Het is de #1 applicatie voor beeld bewerking.
- Professioneel.
- Veel opties.
- Werken met lagen.
- Verwijderen van objecten / mensen / achtergronden.
- Foto's samenvoegen / veranderen / repareren.
- 100% vrijheid (geen presets zoals in Canva).
- Non destructief werken.

Voor wie is deze Photoshop cursus bedoeld?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die beter wil worden in Photoshop.

Welke versie van Photoshop heb ik nodig?

Mee doen aan de cursus kan je met nagenoeg iedere Photoshop versie Uiteraard mis je in oudere versies van Photoshop zoals CS6 of lager verschillende functies. De beste ervaring zal je hebben als je werkt met Photoshop CC2019 en hoger.

Is de cursus in het Nederlands?

Ja, de cursus is geheel in het Nederlands. Wel gebruik ik de Engelse versie van Photoshop. Maar maak je geen zorgen, ik leg je alles uit en vertaal ik ook wat de Engelse woorden betekenen.

Waarom werk je met een Engelse Photoshop?

Omdat het overgrote deel van de wereld met de Engels talige versie werkt. Het is handig dat je de tools, filters en namen in het menu leert zoals het grootste deel van de Photoshop community ze benoemd. Het geeft je een extra voordeel.

Zijn er verschillen tussen Photoshop op een Windows en Apple-machine?

De verschillen tussen de twee versies van Photoshop zijn minimaal. Het grootste verschil is dat je met Windows een โ€˜Controlโ€™ (Ctrl) toets gebruikt en met Apple een โ€˜Commandโ€™ toets. In de Photoshop cursus benoem ik de Windows รฉn Apple sneltoetsen

Kan ik vragen stellen als ik er niet uit kom?

Jazeker, ik sta voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ik deel mijn passie voor Photoshop graag met jou!

Krijg ik mijn geld terug als ik niet tevreden bent?

Als je binnen 14 dagen na aankoop niet tevreden bent krijg je zonder opgaaf van reden je geld retour. je hoeft me alleen maar een bericht te sturen.

Niet goed = geld terug. Je loopt geen enkel risico! 


Ik sta 100% garant voor deze Photoshop cursus. De cursus bevat mijn allerbeste technieken die ik al jaren lang dagelijks toepas als professioneel foto bewerker.  Ik weet zeker dat wanneer jij ze toepast, jij dit resultaat ook behaalt.  Is de cursus niet wat je ervan had verwacht? Dan krijg je van mij binnen 14 dagen na de aankoop en schriftelijke opzegging, 100% van je investering retour, zonder opgaaf van reden. Je hoeft alleen maar even te mailen.


null


Start vandaag!

Photoshop cursus te volgen via computer, tablet en telefoon

Wat je doel ook is, Photoshop biedt ongekende mogelijkheden om beelden te verfraaien, foto's te repareren en meer uit je foto's te halen. Voorkom dat je jaren blijft doorploeteren. Als je al helemaal tot hier bent gekomen, is dit het juiste moment om in te stappen.
JA, IK DOE MEE MET DE CURSUS!
arrow_drop_up arrow_drop_down